torsdag den 18. januar 2018

KØKKENFORNYELSE

KØKKENFORNYELSE


Vi vil her på siden prøve at anskueliggøre, hvilke muligheder du har, når du handler med Køkken ApS. Men den bedste service får du, når du bestiller et konsulentbesøg. 
Her kommer vi ud til dig; i din bolige, og vise de forskellige muligheder der er. Her ser og mærker du produkterne, og får en fornemmelse af, hvordan det vil tage sig ud - i netop dit køkken!

Vi har mange års erfaring med køkkenrenovering / køkkenfornyelse og kan derfor vejlede dig på mange måder. Ofte giver vi vore kunder nye idéer og inspiration, omkring de muligheder der er, i en køkkenrenovering.

Konsulentbesøget er ganske gratis og uforpligtende.

Det koster højst en kop kaffe, at få en af vore konsulenter på besøg i dit hjem. 
Når en af vore konsulenter kommer på besøg hos dig, kan de give dig en fast pris, på din køkkenrenovering / køkkenfornyelse. 
Prisen er fast; ud fra den aftale der indgås, i det pågældende tilbud.

Vi har mange års erfaring med køkkenrenovering / køkkenfornyelse og renoverer for såvel private, virksomheder og boligforeninger.
Vi har egne montører, ansat i virksomheden, og dette giver os stor fleksibilitet, der kommer dig til gode.

De fleste køkkenrenoveringer / køkkenfornyelser kan vi lave på 1 dag.
Vores montør kommer om morgen og kører igen sidst på dagen.
Det vil sige, du kan drikke din morgenkaffe i det gamle køkken og spise din aftensmad i det nye køkken.
LAMINAT BORDPLADE


Laminat har været anvendt til køkkener og badeværelser i årtier. Materialet er kendt som stærkt, praktisk og næsten vedligeholdelsesfrit. Hos PFP producerer vi udelukkende laminatbordplader af kraftige højtrykslaminater på kompakte spånpladekerner. Herved sikrer vi en unik slidstyrke og dermed bordplader, der er særdeles velegnede til de mange udfordringer, som dagligdagen byder på.Laminatbordplader kan leveres i et utal af farver og mønstre og kan kombineres med forkanter i laminat, træ, aluminium og mange andre materialer. Derfor er laminat et materiale, der i udpræget grad giver mulighed for individuelle løsninger som er tilpasset lige præcist dine køkkendrømme.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar