torsdag den 18. januar 2018

Køb køkken, bad garderobe og bordplader online


Køb køkken, bad garderobe og bordplader online, vi sælger den bedste kvalitet og de nyeste design til billige priser.Hvis du mangler noget til dit nye køkken, bryggers, bad eller garderode, skal du handle hos Danmarks største online forhandler af køkken og bad m.m. Vi hedder celebertshoppen.dk og forhandler både til private og erhverv.

Vi servicerer rigtig mange kunder om året, med billige køkkener, badeværelser, bryggers og gaderober, samt billige bordplader. Vi er en danskejet virksomhed med hovedkvarter i Aalborg. Siden virksomhedens start, har vi satset på at tilbyde brugervenlighed og god service, samt høj kvalitet til lave priser. Vi sælger stort set det sammen som de kendte køkken firmaer, fx HTH, Invita, Svane Køkkenet og mange andre, dog til en langt lavere pris. Hemmeligheden bag, er at vi ikke har store lokaler og dyre udstillinger, dertil har vi intet fysisk lager. Alt hvad vi sælger, kommer stort set fra de samme fabrikker som vore konkurrenter får varer fra.Service og kvalitet i højsædet


I vores store udvalg finder du næsten alt til dit nye køkken, bryggers, bad eller garderode, og vores dygtige personale sidder altid klar ved e-mail, chat og telefon. Vi hos os, er altid klar til at hjælpe, for at sikre vore kunder den bedste vejledning og dermed en den bedste købsoplevelse.

Vi bestræber os på at sælge markedets billigste køkkener, og vil med garanti sige, at køkkenerne ikke kan købes billigere hos en fysisk køkkenbutik.


Det er en stor beslutning for alle, når der skal investeres i et nyt køkken eller lign. Det er derfor vigtigt man gennemtænker det, finder det helt rette der opfylder alle ønsker og der efter betaler en fornuftig pris. Det er det udgangspunkt vi arbejder ud fra, derfor sælger vi til markedets billigste pris. Du får den garanti for markedets bedste pris hos os.

Vi har langt over 50 forskellige fronter, her i blandt melamin, folie, laminat, malet og finér. Kan du ikke lige finde det du ønsker på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi bestræber os på at have en hjemmeside, der er mest muligt brugervenlig, og et funktionelt design og seneste trend. Vi kan som største online køkken forhandler, tilbyde et kæmpe udvalg af alt til dit nye køkken, bryggers, bad og garderobe. Dette inkluderer også bordplader i alle materialer og størrelser, lavet efter mål. Vi vil være markant billigere end fysiske køkken butikker, så du kan trygt handle med os.Vi sælger alt inden for køkken, bad, garderobe, bryggers og bordplader.


Vores kunder køber alt fra køkkentilbehør til helt nye komplette køkkener. Sokler, skabe, bordplader med underlimet vask og meget mere. Køkken artikler kan måske opfattes som et svært produkt at sælge på nettet, men det er faktisk meget let for vores kunder. Hos os er der meget hjælp at hente og varerne kommer direkte hjem til døren. Vi har et utrolig effektivt og gennemarbejdet logistiksystem, der sikrer leveringen. Et system lavet specielt til, at håndtere de mange ordre vi arbejder med hver dag.

Et nyt køkken m.m. er perfekt at indkøbe via nettet. Gør som vores mange tilfredse kunder, De kan ikke tage fejl. Vi har tænkt på alt, vi dækker bredt og har et stort varesortiment, hvilket næsten gør det umuligt at finde en ting vi ikke har. Er der noget du mangler, som du umiddelbart ikke kan finde på hjemmesiden, så kontakt os.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar